foto

Valerija Podorožnova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Vspyška (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
2017 Živoj (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Igra s ogňom (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Po sledu Zverja (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Prervannyj poljot (E01)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Šerif (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Drugoj (S03E59)
Sobačnik (S03E58)
Papaša (S03E56)
další epizody (16)
2009 Dikij (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Styčka (S02E31)
Proverka (S02E28)
Placebo (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky