foto

Brandon Gibson

  • nar. 4.9.1973 (46 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Primal Rage: The Legend of Oh-Mah
2009 Bigfoot
2007 Hanged Man, The
2005 All That I Need
1995 Voodoo: Kruté čarodějnictví

TV seriály

2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Glitch Perfect (S04E02)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Chapter I (S01E01)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Nanny Tent Earrings Cheeto (S01E07)
Změna hry (TV seriál)
2014 Black-ish (TV seriál)
Colored Commentary (S01E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící řetězec (S11E12)
2013 Mob City (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
2007 Canoga Park (TV seriál)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Brandon Gibson: I've Had Enough

TV seriály

2007 Canoga Park (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace