foto

Brandon Gibson

  • nar. 4.9.1973 (47 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prvotní vztek
2009 Bigfoot
2007 Hanged Man, The
2005 All That I Need
1995 Voodoo: Kruté čarodějnictví

TV seriály

2020 Holky na lovu (odměn) (TV seriál)
Stejný osud jako Pluto (E04)
2019 Cobra Kai (TV seriál)
Back in Black (S02E02)
2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Glitch Perfect (S04E02)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola I. (S01E01)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Nanny Tent Earrings Cheeto (S01E07)
Změna hry (TV seriál)
2014 Black-ish (TV seriál)
Colored Commentary (S01E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící řetězec (S11E12)
2013 Mob City (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Hugging the Now (E06)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
2007 Canoga Park (TV seriál)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Brandon Gibson: I've Had Enough

TV seriály

2007 Canoga Park (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky