foto

Vladimír Kelbl

  • nar. 12.4.1947
    Brno, Československo
  • zem. 2.12.2005 (58 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Osudové setkání (TV film)
Startování za tepla (TV film)
1998 Flóra (TV film)
Harumpant (TV film)
1995 Posel (TV film)
1993 Anatol (TV film)
Kouzelná noc (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1991 Sen o bílém volu (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Případ žárlivého muže (TV film)
1985 Zlatý drak (TV film)
1980 Hadrián z Římsů (divadelní záznam)

TV seriály

1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bratři (E17)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tónina smrti (E13)
Krutá daň omylu (E11)
Veronika (E09)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tabatěrka (E08)
Bílá past (E07)
Lambada (E05)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Flek na hru (E04)
Vůně peněz (E03)

Dokumentární

2002 Literární hostinec (TV film)
Procesí dychtivých slov (TV film)
1999 Do dějin na červenou (TV film)
O bídě a chudobě (TV film)
1998 Karel Hlaváček (TV film)
Kdo je... Rudolf Těsnohlídek (TV film)
1997 Suzanne Renaudová (TV film)
1996 Kdo je... (TV seriál)
Sklizeň samot (TV film)
1994 Kouzelná dvířka (TV film)
Maryša aneb Drama se píše, ale život se žije (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rovnováha (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace