foto

Barry Donlevy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Woody Woodpecker
2014 Rolničky, kam se podíváš 2
2011 Pytel kostí (TV film)
2008 Ztracení chlapci: Upíří kmen
2003 Invitation, The
2002 Svatý hříšník (TV film)

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Hail Marry (S02E12)
Prisoners (S02E10)
Abre Sus Ojos (S02E08)
další epizody (6)
2017 Lucifer (TV seriál)
Vegas With Some Radish (S03E06)
Candy Morningstar (S02E14)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Americký sen (E08)
Malárie (E07)
další epizody (5)
Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
Respite (S05E06)
další epizody (6)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Shoot the Moon (S04E12)
Drawing Straws (S04E10)
A Thing with Feathers (S04E08)
další epizody (7)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
The Pickett Line (S03E07)
Search and Recover (S03E05)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Poslední sbohem (S03E11)
Až na kůži (S03E10)
další epizody (12)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
Plumber Cracked (S02E08)
další epizody (9)
Smallville (TV seriál)
Spása (S09E21)
Oběť (S09E19)
Vylepšení (S09E17)
další epizody (7)
2009 Smallville (TV seriál)
Kandor (S09E07)
Ruleta (S09E05)
Ozvěna (S09E04)
další epizody (10)
2008 Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Propast (S08E09)
Kořist (S08E06)
další epizody (10)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Sestřenka Kara (S07E02)
2006 Saved (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Chameleon (S05E20)
Milost (S05E19)
Prázdnota (S05E17)
další epizody (6)
2005 Smallville (TV seriál)
Záhadný kámen (S05E07)
Žízeň (S05E05)
Voda (S05E04)
další epizody (10)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Kouzlo (S04E08)
Převtělení (S04E06)
další epizody (12)
2003 Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Dívka ze snu (S03E04)
další epizody (11)
2002 Smallville (TV seriál)
Rozdvojení (S02E09)
Falešný rubín (S02E04)
Svůdkyně (S02E02)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
The Curse of Frank Black (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace