foto

Hye-ok Kim

  • nar. 9.5.1958 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Himeulneyo miseuteo li
2017 Eoneunal
2016 Deoteibeul
Namgwa yeo
2011 Saranghanda, saranghaji anhneunda
Sunny
2010 Yookhyeolpo kangdodan
2009 Geolpeurenjeu
2008 6nyeonjjae yeonaejung
Kil mi
Meotjin haru
2007 Doremipasollasido
Du eolgurui yeochin
2006 Aju teukbyeolhan sonnim
Gajokeui tansaeng
Oldeumiseu daieori
2005 Noksaek uija
Sakwa
2004 Eorin shinbu
Půvabná dívka
2003 Buleora bombaram
Donggabnaegi kwaoihagi

TV seriály

2018 Chinaehaneun pansanimkke (TV seriál)
Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Choingajog (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Maenhol (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Dasi sijaghae (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Dalkomhan bimil (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2013 Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
Yeonwooui yeoreum (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Motnani songpyun (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Club bilitis ddaldeul (TV seriál)
Dangshin bbooniya (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Dolmengi (TV seriál)
Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
Juhonggeulssi (TV seriál)
Nappeun namja (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
Du anae (TV seriál)
Maentange heding (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Hayeon geojitmal (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Ggot chateureo wattdanda (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Miwoona gowoona (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
그라운드 제로 (TV seriál)
2006 Dakteo Ggaeng (TV seriál)
Doksincheonha (TV seriál)
Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
Gijeok (TV seriál)
Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
Nukdae (TV seriál)
Obeo deo reinbou (TV seriál)
Sarangdo miumdo (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Naega saratdeon jip (TV seriál)
Wondeopul raipeu (TV seriál)
2004 Ballieseo saengkin il (TV seriál)
Mianhada, saranghanda (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Naneun dallinda (TV seriál)
Yibeuui hwawon (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky