foto

Monika Schullerová

  • nar. 26.9.1967 (52 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nikdo neměl diabetes (TV film)
1999 Prach (studentský film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Podoby lásky (S03E43)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Přímo na solar (S03E54)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Padni komu padni (E11)
Bílá síla (E06)
Překvapení (E04)
další epizody (4)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky