foto

Gudrun Velisek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2007 Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
2002 Hochwürden wird Papa (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
1999 Die blaue Kanone (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
Sans cérémonie (TV film)
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1995 Ein Richter zum Küssen (TV film)
1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1991 Hier kocht der Chef (TV film)
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1985 Herzklopfen
1984 Dva nosáči tankují super
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Sunshine Reggae auf Ibiza
1978 Popkorn a jahodová zmrzlina
1974 Příběhy kožených kalhot
Zwei im siebenten Himmel

TV seriály

2006 Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Maskovaná smrt (S02E05)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Divadelní záznam

2003 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1972 Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky