foto

Veronika Faber

  • nar. 18.11.1945 (74 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2007 Wiedersehen in Verona (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Froschkönig (TV film)
2001 ...und plötzlich wird es dunkel in meinem Leben (TV film)
2000 Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Přeji si lásku (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
Letzte Rettung, Die (TV film)
1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1988 Tatort - Die Brüder (TV film)
Unding der Liebe, Ein (TV film)
1987 Smaragd
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Seitenstechen
1984 Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Tapetenwechsel
Tiger - Frühling in Wien
Titanic (TV film)
1983 Kehraus
1982 Treffpunkt Airport (TV film)
Westen leuchtet, Der
1981 Hausschaf, Das (TV film)
1979 Lena Raisová
Tatort - Maria im Elend (TV film)
1977 Frauenstation
1974 Output
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 Mensch, ärgere dich nicht
1970 Dr. Fummel und seine Gespielinnen

TV seriály

2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Herbert und Schnipsi (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
Rette mich, wer kann (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky