foto

Allyson C. Johnson

  • nar. 12.1.1959 (61 let)
    Great Neck, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 V prach
2011 Losers Take All
2009 Amelia
2008 8
New Yorku, miluji Tě!
2007 Ten večer
2006 Jmenovec
2005 Nelítostná rasa
2004 Fresh Cut Grass
Jarmark marnosti
2003 Kořist rokenrolu
2002 11'09''01
2001 Bouřlivá svatba
2000 Večeře po italsku
1994 English, August

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
This Is Not a Drill (E11)
The Swatting Game (E08)
To Take a Hostage (E05)
další epizody (4)
2019 Soundtrack (TV seriál)
Skladba 10: Finále (E10)
Skladba 7: Sam a Frank (E07)
Skladba 4: Margot a Frank (E04)
další epizody (4)
Výstřední společnost (TV seriál)
Duhoví válečníci (E09)
Jako cena oleje (E04)
Spokojený? (E03)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 485 (S02E12)
Day 464 (S02E09)
Day 443 (S02E06)
další epizody (4)
2017 The Breaks (TV seriál)
2016 The Get Down (TV seriál)
2015 Facka (TV seriál)
Rosie (E07)
Manolis (E04)
Harry (E02)
Quantico (TV seriál)
Run (S01E01)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Power (TV seriál)
Whoever He Is (S01E02)
Not Exactly How We Planned (S01E01)
2013 Us & Them (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Phenomenon (S02E14)
The Dress Rehearsal (S02E11)
další epizody (6)
2012 Smash (TV seriál)
Previews (S01E14)
The Movie Star (S01E11)
The Coup (S01E08)
další epizody (4)
2010 Rubicon (TV seriál)
The Truth Will Out (E07)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Spodní proud (S02E05)

Dokumentární

2001 Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál)
1993 Who's Tommy, the Amazing Journey, The

TV pořady

2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky