foto

Paul Sanchez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kartonový boxer
Run the Tide
2015 Body High
2013 Watercolor Postcards
2012 Lidé jako my
2011 Miraculous Year, The (TV film)
2010 Ca$h
Night and Day (TV film)
2000 Trosečník
1990 Námořní pěchota
Polda na zabití (TV film)
1989 Narozen 4. července
1988 Town Bully, The (TV film)
1987 Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Četa

TV seriály

2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
2014 The Bridge (TV seriál)
Yankee (S02E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
Protector, The (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Treme (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace