foto

Brad R. Loman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Důvod zabíjet
1996 Nebezpečná aféra (TV film)
1994 Pavučina klamu (TV film)
1993 Doorways (TV film)
Svůdce (TV film)
1992 Přepadení ve vzduchu
1991 Her Wicked Ways (TV film)
1990 Horká vlna (TV film)
Námořní pěchota
Rodina špionů (TV film)
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
Výkupné (TV film)
1987 Nightflyers
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
Ztřeštěné léto
1985 Radši umřít
1984 Nimrod východní Afriky (TV film)
1983 Lies
Missing Pieces (TV film)

TV seriály

2005 Policie New York (TV seriál)
Perný den (S12E20)
Nový šéf (S12E19)
Střihoruký Lenny (S12E18)
další epizody (8)
2004 Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
Problém s kreditkou (S12E11)
Kdo zabil Donalda? (S12E10)
další epizody (25)
2003 Policie New York (TV seriál)
Jen hlupáci platí daně (S11E09)
A vrahem je... (S11E08)
Případ sebeobrany (S11E07)
další epizody (21)
2002 MDs (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
Tall Tales (E20)
další epizody (11)
Policie New York (TV seriál)
O další krok dál (S10E10)
Polovina prachu (S10E09)
Na koho se nedostalo? (S10E08)
další epizody (25)
2001 Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Fork You Very Much (E10)
Loving Sons (E09)
další epizody (11)
Policie New York (TV seriál)
Láska ke štěňatům (S09E08)
Ztracená máma (S09E07)
Únos dítěte (S09E06)
další epizody (28)
2000 City of Angels (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hanlon's Choice (S06E10)
Policie New York (TV seriál)
Poslední zatčení (S07E22)
Pálky pro Larryho (S07E21)
Moje stará láska (S07E20)
další epizody (22)
1999 Policie New York (TV seriál)
Safe Home (S06E22)
Voir Dire This (S06E21)
I'll Draw You a Mapp (S06E20)
další epizody (14)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin, We Have a Problem (S05E07)
Viagra-Vated Assault (S05E06)
Policie New York (TV seriál)
Raging Bulls (S06E08)
Czech Bouncer (S06E07)
Danny Boy (S06E06)
další epizody (20)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Love on the Rocks (S03E25)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
další epizody (15)
Policie New York (TV seriál)
Remembrance of Humps Past (S05E10)
Lost Israel: Part 2 (S05E09)
Lost Israel: Part 1 (S05E08)
další epizody (23)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mummy Dearest (S03E11)
V-Fibbing (S03E10)
Divided Loyalty (S03E09)
další epizody (23)
Policie New York (TV seriál)
Caulksmanship (S04E09)
Unembraceable You (S04E08)
Ted and Carey's Bogus Adventure (S04E07)
další epizody (23)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
The Ethics of Hope (S02E10)
Stand (S02E09)
další epizody (25)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Aging Bull (S03E07)
Curt Russell (S03E06)
další epizody (22)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
další epizody (7)
Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Double Abandando (S02E07)
The Final Adjustment (S02E06)
další epizody (19)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Finish Line (S08E22)
Whistle Stop (S08E21)
How Am I Driving? (S08E20)
další epizody (13)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Ice Follies (S01E09)
další epizody (11)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Rhyme and Punishment (S08E09)
Eli's Gumming (S08E08)
Pacific Rimshot (S08E07)
další epizody (9)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky