foto

Katrina McCarthy

  • nar. 10.11.1969 (50 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Útok na Wall Street
2011 Auschwitz
Blubberella
2010 BloodRayne: The Third Reich
Cesta do pekel
Únos: 48 hodin v ohrožení
2009 Fear Island (TV film)
Wolf Canyon (TV film)
2008 Kód smrti
Mrazivé peklo (TV film)
Zmije útočí (TV film)
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Dokonalé dítě (TV film)
2006 Holiday Wishes (TV film)
Polibek pod jmelím (TV film)
Vražedné vody (TV film)
2005 Mimo zákon
Thralls
Večer pro dámy (TV film)
Zpověď kariéristky (TV film)
2004 Pronásledovaný
Ukradená identita (TV film)
2003 Bestie
Cizinec po mém boku (TV film)
2002 Sladkých sedmnáct
Směr východ (TV film)
2001 HRT (TV film)
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Tak mě zab!
2000 Protection

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Forget It Dex, It's Stumptown. (E01)
A Million Little Things (TV seriál)
Time Stands Still (S02E09)
Goodnight (S02E08)
Unleashed (S02E06)
další epizody (12)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Perspective (S01E09)
Fight or Flight (S01E08)
I Dare You (S01E07)
další epizody (7)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 4 (S11E10)
Nic netrvá věčně (S11E09)
Důvěrně známý démon (S11E08)
další epizody (10)
2017 Imposters (TV seriál)
Always Forward, Never Back (S01E10)
Ladies and Gentlemen, the Doctor Is In (S01E09)
In the Game (S01E08)
další epizody (8)
Zoo (TV seriál)
Ten Years Gone (S03E03)
Diaspora (S03E02)
No Place Like Home (S03E01)
2016 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Haters Back Off (TV seriál)
Preeching 2 the Chior (S01E02)
2015 Coded (TV seriál)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
2010 Mr Young (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky