foto

Tom Broecker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Mapplethorpe
2012 Imogene
Nahlas a naplno
2010 The Wonderful Maladys (TV film)
2009 Jarní prázdniny

TV seriály

2019 Tales of the City (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (E10)
Quicksand (E09)
Playing House (E08)
další epizody (9)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Mr. Mike, Joseph McCarthy and Alfred Bernhard Nobel (E09)
Starring Rene Descartes, Adweek and HRH the Princess of Arendelle (E08)
další epizody (10)
Hráči (TV seriál)
Pot a slzy (TV seriál)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (17)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Poslední díkuvzdání (S02E08)
Zlatovlásky a medvědi (S02E07)
K čemu jsou nemoci dobré (S02E06)
další epizody (8)
Studio 30 Rock (TV seriál)
It's Never Too Late for Now (S05E15)
Double-Edged Sword (S05E14)
¡Qué Sorpresa! (S05E13)
další epizody (4)
2010 Big Lake (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Nové začátky (S01E11)
další epizody (12)
Studio 30 Rock (TV seriál)
When It Rains, It Pours (S05E02)
Vládci osudu (S04E22)
Druhá šance (S04E21)
další epizody (15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Gina - týden 7. (S02E35)
Walter - týden 7. (S02E34)
Oliver - týden 7. (S02E33)
další epizody (35)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (12)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (22)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (8)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2000 Madigan Men (TV seriál)

TV pořady

2003 Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Jack scénáristou (S01E04)
Následky (S01E02)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace