foto

Juri Širatori

  • nar. 20.8.1968 (50 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2011 Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2010 Jasai no jósei: N.Y. Salad The Movie
2009 Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 3
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 4
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2007 Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 1
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 2
Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
2004 Angelique
Memories Off 3.5
2003 Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
Love Hina Again
Rockman: Hoši ni negai o
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Inoči no čikjú: Dioxin no nacu
Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
Slayers Premium
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
Tenši kinrjóku
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Džigoku sensei Nube
1997 Detatoko Princess
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
Mahó gakuen Lunar! Aoi rjú no himicu
Matamata Saber Marionette J
Princess Rouge
Rayearth
1996 Džigoku sensei Nube
Panzer Dragoon
Power Dolls
1995 Bišódžo júgekitai Battle Skipper
Gekidžóban Slayers
Golden Boy
Hikjó tanken Fam & Ihrlie
Iczer-Girl Iczelion
Megami tengoku
Rakušó! Hyper doll
SM Girls: Saber Marionette R
1994 Asobó! Hello Kitty
Bakuen Campus Guardress
Dirty Pair Flash
Kiki to Lala no habatake! Pegasus
1993 Black Jack
Boku no čikjú o mamotte
Kidó senši SD Gundam macuri
Kiki to Lala no Hakučóza no ohime-sama
Kiki to Lala no hoši no Dance Shoes
Kiki to Lala no ohime-sama ni naritai
Mí-čan no tenohira
1992 Kórjú densecu Villgust
Silent Mobius 2
1991 Burn Up!
1987 Hana no Asuka gumi!

TV seriály

2017 UQ Holder! Mahó sensei Negima! 2 (TV seriál)
2015 Kami-sama Minarai: Himicu no Cocotama (TV seriál)
2010 Gokudžó!! Meča mote iinčó: Second Collection (TV seriál)
2009 Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Suzumija Haruhi-čan no júucu (TV seriál)
2007 Hello Kitty: Ringo no mori to Parallel Town (TV seriál)
Jasai no jósei: N.Y. Salad (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
2006 Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Hello Kitty: Ringo no mori no fantasy (TV seriál)
Hime-sama gojódžin (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2005 Karin (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Okusama wa mahó šódžo (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Cosmowarrior Zero (TV seriál)
Jami no macuei (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
1999 Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Momoiro Sisters (TV seriál)
Popolocrois monogatari (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Wakare (E19)
Honó no bohjó (E18)
Eikó no šunkan (E17)
1997 AIKa (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Gassen (E11)
Tótoki mono (E10)
Ansacu (E09)
další epizody (4)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Midori no Makibaó (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
1995 Mama wa pojopojosaurus ga osuki (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Asobo Toy-čan (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Genki bakuhacu Ganbaruger (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Kaze no naka no šódžo: Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1991 Marude Dameo (TV seriál)
Trapp ikka monogatari (TV seriál)
1990 Bóken! Iczer-3 (TV seriál)
1989 Madó King Grandzort (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace