foto

Rjúdži Mizuno

  • nar. 2.2.1952 (67 let)
    Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Last Order: Final Fantasy VII

TV seriály

2018 Megalo Box (TV seriál)
2008 Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Taikecu (E02)
Tokkó (TV seriál)
2003 Last Exile (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Tótoki mono (E10)
Ansacu (E09)
Inbó (E08)
další epizody (5)
1995 Virtua Fighter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace