foto

Ikuo Nišikawa

  • nar. 11.9.1940 (78 let)
    Matsuyama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Appleseed
1998 Ao no 6 gó
1996 Tóšinden
1991 Šizuka naru Don: Jakuza Side Story

TV seriály

2011 Fate/Zero (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
2005 Mahó sensei Negima! (TV seriál)
2004 Samurai Champloo (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1998 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Eien no toki (E25)
Hibana (E20)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Kuroi kenši (E01)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1990 Karasu tengu Kabuto (TV seriál)
1986 Bug tte Honey (TV seriál)
Doteraman (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
1980 Tecudžin nidžúhačigó (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
1973 Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
1972 Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
1969 Kurenai sanshirō (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace