foto

Jeroen van Koningsbrugge

  • nar. 3.9.1973 (46 let)
    Roosendaal, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De club van lelijke kinderen
Spider-Man: Daleko od domova
2016 Riphagen
2015 Překvapení
Čisté ruce
2013 Nebe na Zemi
Příběh Vánoční noci
2011 Gooische vrouwen
2010 Gangsterboys
Loft
2008 Links
2007 Sextet
2004 Armando (TV film)
2002 Oud en nieuw
2001 De vriendschap
Hotel Paraiso

TV seriály

2017 Riphagen (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2011 Iedereen is gek op Jack (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Sprint! (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Jiskefet (TV seriál)

Dokumentární

2017 Parade

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Smeris (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky