foto

Bernard Tixier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Marceeel!!! (TV film)
1991 Duplex (TV film)
1987 Passe-temps (TV film)
1986 Black Mic Mac
1985 Le Soulier de satin
1984 Femmes de personne
1983 Général a disparu, Le (TV film)
Operace Banzaj
Zločin
1982 Bulvár vrahů
1981 Špinavá záležitost
1974 Bonzesse, La
1973 Tentations de Marianne, Les
1972 Michetonneuse, La
1970 Et qu'ça saute!
1968 Béru et ces dames
Sbohem, Berto!
1966 Les femmes savantes (TV film)

TV seriály

1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Klan (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky