foto

Eric Herson-Macarel

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nocturama
2015 Mune - Strážce měsíce
2014 Tiens-toi droite
2012 Černá mlha
2011 Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2009 À l'origine
Welcome
2008 Adrien (TV film)
Coluche, l'histoire d'un mec
Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2006 Neboj, jsem v pořádku
2004 Strážce majáku

TV seriály

2013 Roll Shaker (TV seriál)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
2011 Le repaire de la vouivre (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Les fils de l'homme (S02E02)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arctique, la conquête glaciale - vyp.
Tváří v tvář (TV seriál)
2013 Beatníci (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace