foto

Eric Herson-Macarel

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nocturama
2015 Mune - Strážce měsíce
Odvrácená tvář Paříže: Záhada v Opeře Garnier (TV film)
2014 Tiens-toi droite
2012 Černá mlha
2011 Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2009 Welcome
À l'origine
2008 Adrien (TV film)
Coluche, příběh jednoho chlápka
Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2006 Neboj, jsem v pořádku
2004 Strážce majáku

TV seriály

2020 Balthazar (TV seriál)
Dos au mur (S03E03)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
La Cuillère du diable (S02E04)
La Guerre des nerfs (S02E02)
další epizody (4)
2013 Roll Shaker (TV seriál)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
Natvrdo (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Les fils de l'homme (S02E02)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Explosif (S05E14)
2008 Natvrdo (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Totožnost neznámá (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Julie v Paříži (S17E01)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlomené srdce (S11E02)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arctique, la conquête glaciale - vyp.
Tváří v tvář (TV seriál)
2013 Beatníci (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky