foto

Nina Bohlmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Scheidung für Anfänger (TV film)
Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
2015 Mein gebrauchter Mann (TV film)
2012 Tür an Tür (TV film)
2007 Kuckuckszeit (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky