foto

Camilla Parker-Bowles

  • nar. 17.7.1947 (71 let)
    Denmark Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)
2006 Královna - a.z.

Dokumentární

2017 Diana - Forever and Ever (TV film) - a.z.
2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film)
Elizabeth at 90: A Family Tribute (TV film) - a.z.
2013 Our Queen (TV film)
2012 The Diamond Queen (TV seriál) - a.z.
The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)

Host

TV pořady

2018 Královská svatba (TV pořad)
2010 Royal Variety Performance 2010, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Brisant (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace