foto

Alex Waldmann

  • nar. 1979
    Cambridge, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Night Watch (TV film)
2010 First Light (TV film)

TV seriály

2019 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S07E09)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2009 Psychoville (TV seriál)
2006 Cattle Drive (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)
2014 Duchess of Malfi, The (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky