foto

Dimitri Amar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Skorosestry
2016 The Bride
2014 Goal of the Dead
2009 Zombie Apokalypsa
2000 Hominusrex Creator

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Nádherný okamžik (E04)
Tradice (E02)
2017 Mise Odysseus (TV seriál)
Orage (S01E10)
Volodia (S01E09)
Phénix (S01E08)
Les Grands (TV seriál)
Ma salope à moi (S02E10)
Amsterdam (S02E09)
Grand Départ (S02E08)
další epizody (10)
2016 Les Grands (TV seriál)
Jamais trop tard (S01E10)
En avoir ou pas (S01E09)
Just Do It (S01E08)
další epizody (10)
2013 Lazy Company (TV seriál)

Dokumentární

2005 Qui veut la peau d'Olivier Marchal?

Herecká filmografie

Filmy

2014 Goal of the Dead

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky