foto

Rüdiger Rudolph

  • nar. 8.6.1972 (48 let)
    Siegen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Schwarze Schafe
Trigger Tiger
2005 Alienne im Glück (studentský film)
Der Gast
Stoned
2003 Wir
2000 Kalt ist der Abendhauch
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)
1999 Zoe

TV seriály

2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Silly - Tod im Konzert (S10E05)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky