foto

Klaus Beyer

  • nar. 1965
    Ottweiler, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir (TV film)
2007 Marla
2005 Vaters Wille

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
2010 Der Schlunz - Die Serie (TV seriál)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky