foto

Tin Soheili

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Made in Bangladesh
2018 Wonderful Copenhagen
2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2009 Træneren
2008 The Duality of Love

TV seriály

2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2013 Sepideh
2011 De udvalgte (TV seriál)
Velvyslanec
2008 Unge Freud i Gaza

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace