foto

Lorenz Christian Köhler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Verrückte Zeiten

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Verrückte Zeiten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace