foto

Jasujuki Kase

  • nar. 14.3.1971 (48 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Strike the Blood II
2013 Iron Man: Vzestup techniky
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Onigamiden
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
2005 Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!
2004 Discode: Idžó seiai
Šin Saišú čikan denša
Šino-sensei no júwaku džugjó
2003 Heartwork: Symphony of Destruction
2002 Onna kjóši
2001 Kizuna: Koi no karasawagi
2000 Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1996 Mahócukai Tai!

TV seriály

2019 Kengan Ašura (TV seriál)
2018 Hero Mask (TV seriál)
2017 Marvel Future Avengers (TV seriál)
2016 Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
2014 Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2012 Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
2009 Tamagočči! (TV seriál)
2008 Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Jozakura Quartet (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2005 Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Zettai šónen (TV seriál)
2004 Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
2003 Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
1998 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Šoku (E24)
Zen'jasai (E23)
Sennjú (E22)
další epizody (8)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Tótoki mono (E10)
Ansacu (E09)
Fuši no Zodd (E06)
další epizody (6)
1996 Tenkú no Escaflowne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace