foto

Masajuki Nakata

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kage
2001 Babel nisei
1998 Ao no 6 gó
Spriggan
1997 Onkjó seimeitai Noiseman
1996 Hamelin no Violin Hiki

TV seriály

2006 Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Narue no Sekai (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 Grappler Baki (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Keššikó (E13)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Futari (E12)
Inbó (E08)
Curugi no arudži (E07)
další epizody (4)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky