foto

Thomas Niehaus

  • nar. 1981
    Lübeck, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nord Nord Mord - Clüver und der König von Sylt (TV film)
Zweibettzimmer (TV film)
2015 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2012 Scherbengericht

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
Hjemkomst (E03)
En aftale (E01)
2015 Komm schon! (TV seriál)
Anette und Oliver (E04)
Jana und Christoph (E03)
Vera & Michael (E02)
další epizody (4)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky