foto

Heike Wiehle-Timm

  • nar. 1958
    Kassel, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Und wer nimmt den Hund?
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Endlich Gardasee! (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
2015 Tod auf der Insel (TV film)
2014 Immer wieder anders (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
Poslední léto (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Dvě tváře důvěry (TV film)
Halbe Hundert (TV film)
Nur eine Nacht (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2011 Frischer Wind (TV film)
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2009 Liebe Mauer
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Víkend v Tel Avivu
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Einfache Leute (TV film)
Prasátko Rudy
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Der Tote am Strand (TV film)
2005 Charlotte und ihre Männer
2003 Otisk
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Rodinné peklo (TV film)
2000 Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
Zärtliche Sterne (TV film)
1999 Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)
1998 Andrea und Marie (TV film)
Ferkel Fritz (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Dumm gelaufen
1996 Die Putzfraueninsel
Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
1994 Einfach nur Liebe
1993 Ein Mann für jede Tonart

TV seriály

2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hinter den Kulissen von 'Rennschwein Rudi Rüssel 2'

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Andrea und Marie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky