foto

Uwe Schäfer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Echte Bauern singen besser (TV film)
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
Ein Dorf rockt ab (TV film)
Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
Wilsberg – Die fünfte Gewalt (TV film)
2016 Männertag
Wilsberg – Mord und Beton (TV film)
2015 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
Rosa: Svatby na klíč (TV film)
Týraná (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
2011 Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Láska z hor (TV film)
Za nic na světě (TV film)
2010 Cesta do Sudánu (TV film)
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
2008 Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Hvězda proti své vůli (TV film)
Mädchen über Bord (TV film)
2004 Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
Wie tauscht man seine Eltern um? (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
Táta pod stromeček (TV film)

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Das Büro (TV seriál)
2002 Trautes Heim (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

1998 Und vor mir die Sterne

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace