foto

Christian Jessen

  • nar. 4.3.1977 (42 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)

TV seriály

2010 Mongrels (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hypochondři (TV film)
2014 Undercover Doctor: Cure Me, I'm Gay (TV film)
2013 Science of Doctor Who, The (TV film)
2011 100 nejlepších vychytávek Stephena Frye (TV seriál)
Night with the Stars, A (TV film)
2008 Embarrassing Bodies (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Undercover Doctor: Cure Me, I'm Gay (TV film)

Host

TV pořady

2017 Návštěva u dr. Christiana (TV pořad)
2012 Gordon Ramsay: Grandhotel Británie (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2008 Zhubni, nebo přiber! (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky