foto

Rie Mimura

  • nar. 15.6.1984 (36 let)
    Fukaja, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Living in Your Sky
2019 Parallel World Love Story
2017 Fuji Family 2017 (TV film)
Propletení
Óoka Ečizen: Special (TV film)
2016 Fuji Family (TV film)
Kanon
2015 Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
2013 Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
2012 Yûkaihan (TV film)
2011 O mé matce
Tengoku kara no yell
2008 Rakugo Musume
2007 Saido kâ ni inu
2006 Tenši no hašigo (TV film)
2005 Kono mune ippai no ai wo
Zmeškaný hovor II
2004 Umineko

TV seriály

2021 Karei naru ičizoku (TV seriál)
2020 MIU404 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2019 Juganda hamon (TV seriál)
Zettai seigi (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Široi kjotó (TV seriál)
2018 Sego-don (TV seriál)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Kono Koe o Kimi ni (TV seriál)
Onna no Kunshou (TV seriál)
Sauce-san no koi (TV seriál)
2016 Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Sošite, dare mo inakunatta (TV seriál)
Totto terebi (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
2014 Yube no Kare Ashita no Pan (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Koisuru Hae Onna (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Kazoku hótei (TV seriál)
2010 Naze kimi wa zecubó to tatakaeta no ka? (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Fudžiko F. Fudžio no Parallel Space (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
2005 Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
2004 Fire Boys (TV seriál)
Medaka (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky