foto

Ilja Haller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dating Alarm (TV film)
Männertag
2014 Irre sind männlich
2013 Die letzte Fahrt (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Für immer 30 (TV film)
Westwind
2009 Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
2008 Putzfrau Undercover (TV film)
2006 Kde je Fred?
Valerie

TV pořady

2005 Bei Krömers (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Dating Alarm (TV film)
Männertag
2014 Irre sind männlich

TV seriály

2016 Harry die Ehre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky