foto

Ania Sowinski

  • nar. 18.12.1979 (38 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hip Hop Cafe
2016 Orel Eddie
Strangeways Here We Come
2015 Creditors
Draw on Sweet Night
2014 Flim: The Movie
2013 Ďáblův houslista
2010 Mr. Nice
2007 Extraordinary Rendition
2006 Flirt v rytmu flamenca
Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku (TV film)
2005 3° Kälter
2003 Lloyd & Hill (TV film)
Rehab (TV film)
1999 Ideální muž

TV seriály

2018 Kiss Me First (TV seriál)
Make It Stop (E02)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Pohled na smrt (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2003 Coming Up (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Strange (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Renford Rejects (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Biz, The (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace