foto

Miroslav Cimerman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 Invencie (TV seriál)
1999 Ivan Rumanovský a jeho filmový svet (TV film)
1997 Nielen na jedinej strune (TV film)
1986 „Je temno v mojej pamäti...“
1967 Profily (TV seriál)

TV pořady

1996 Takí sme boli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace