foto

Milan Homolka

  • nar. 20.8.1940 (78 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Duo Zemganno (TV film)
Líška (TV film)
1990 Hviezda tisícročia (TV film)
1989 Nežiadúci (TV film)
Segment (TV film)
1988 Holič Britva a duch Vydriduch (TV film)
Marhuľový lekvár (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Modré kráľovstvo (TV film)
Priama úmera (TV film)
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
Tučná princezná (TV film)
1985 Hlupákovo šťastie (TV film)
Marka Nalezenka (TV film)
Obyčajný deň (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Drevená krava (TV film)
Lásky dar (TV film)
Poviem jej to sám (TV film)
Priatelia hier a zábav (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Dve duše (TV film)
Eva (TV film)
Farba tvojich očí (TV film)
Tri nevesty (TV film)
Valika (TV film)
Čudák Zerbino (TV film)
1981 Bodka v zemi (TV film)
Crainquebille (TV film)
Dovolenka v Taliansku (TV film)
Drotár (divadelní záznam)
Manduľa (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)

TV seriály

1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

1991 Krehká krása (TV film)

TV pořady

1987 Obrázky z čičmianskej svadby (TV pořad)
1982 Vitajte priatelia (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Ženský zákon (divadelní záznam)

TV seriály

1999 Slovenský dekameron (TV seriál)

Dokumentární

2011 ...pokiaľ dýcham, dúfam (TV film)
Televízia po slovensky (TV seriál)
2010 ...pravda si žiadala odvahu a on riskoval. Príbeh Mikuláša Mušinku (TV film)
2009 Hľadanie stratených svetov (TV seriál)
Navždy a večne (TV seriál)
Vymývanie mozgov (TV film)
Česká cesta
2008 ...v slnečnom kúte svojej izby. Spomienky Maríny Kráľovičovej. (TV film)
Eskalátor - Ladislav Šoltés (TV film)
Míľniky slovenského parlamentarizmu
2007 (Ne)celebrity (TV seriál)
Hľadanie príbehu
2006 Noc na Švédskom vale (TV film)
2005 Le Monde (TV film)
2004 411 dní v raji (TV film)
Mesto na ceste (TV film)
2000 Putovanie storočiami s Pavlom Dvořákom (TV seriál)
Trnava-prvé slobodné kráľovské mesto (TV film)
1999 Pavel Malovič (TV film)
1998 Na dosky cesta dlhá (TV film)
1995 Človek uprostred (TV seriál)
1991 Krehká krása (TV film)

TV pořady

2010 Umenie 2013 (TV pořad)
2009 Retro noviny (TV pořad)
1996 Zahrajte mi takúto (TV pořad)
1989 Krajina za zrkadlom (TV pořad)
1983 Piesne domova (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Hľadanie príbehu

TV pořady

1983 Piesne domova (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace