foto

André Mouézy-Éon

  • nar. 9.6.1880
    Chantenay-sur-Loire, Nantes, Loire-Atlantique, Francie
  • zem. 23.10.1967 (87 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Tire-au-flanc 62 - divadelní hra
1958 Sacrée jeunesse - divadelní hra
1952 Crime du Bouif, Le
1950 Le Tampon du Capiston - divadelní hra
Tire au flanc - divadelní hra
1945 Šarlatová ulice - divadelní hra
1943 Feu Nicolas
1941 Přednosta stanice - divadelní hra
1938 Plus beau gosse de France, Le - divadelní hra
1937 Dégourdis de la 11ème, Les - divadelní hra
1936 Bach détective
J'arrose mes galons
1935 Mr. What's-His-Name? - divadelní hra
Roman d'un jeune homme pauvre, Le
1934 Bibi-la-Purée - divadelní hra
Sans famille
1933 Deux Monsieur de Madame, Les - divadelní hra
Faut réparer Sophie
Plein aux as - divadelní hra
Tire au flanc - divadelní hra
Tout pour rien - divadelní hra
1932 Crime du Bouif, Le - scénář, divadelní hra
1931 L'amour à l'américaine - divadelní hra
1930 The Matrimonial Bed
1928 Tire-au-flanc - divadelní hra
1921 Crime du Bouif, Le

Herecká filmografie

Filmy

1950 Tire au flanc

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky