foto

Viktor Vrabec

  • nar. 18.5.1941 (76 let)
    Vysoké Mýto, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová
2001 Jak ukrást Dagmaru
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1990 Poslední motýl
1989 Divoká svině
Chtěla bych ten strom (TV film)
1988 Dvě z Paříže (TV film)
1987 Já, ty, on (TV film)
Poklesky zralých mužů (TV film)
1986 Záhada zamčeného pokoje (TV film)
1985 Lyžař v parném léte (TV film)
Nebožtík si nepřál květy (TV film)
1984 Cihla zlata (TV film)
Šach mat (TV film)
1983 „Babičky dobíjejte přesně!“
Levé křídlo
Petra a Pavla (TV film)
1982 Karlův most (TV film)
Smrt talentovaného ševce
1981 Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
Načasovaná smrt (TV film)
1980 Snídaně v pánském pyžamu (TV film)
1978 Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
Za oknem jiskří sníh (TV film)
1969 Antigone (divadelní záznam)
1966 Kočky neberem
1965 Sjezd abiturientů (TV film)

TV seriály

1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Intimní záležitost (E01)
Náhrdelník (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Duplikát (S03E04)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Sporák (E09)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1964 Psychodráma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace