foto

Lee Aaron Rosen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Náš Jake
2014 Sidewalk Traffic
2004 Rota K
1998 Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
The Pharmacist (No. 124) (S06E03)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Studie v Charlottě (S04E13)
2015 Všemocný (TV seriál)
Tajná operace Briana Finche (E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mind's Eye (S06E14)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
Quality of Death (S04E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Nepřítel (S01E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dar (S03E03)

Dokumentární

2013 Superheroes: A Never-Ending Battle (TV seriál)
2011 Doctors of the Dark Side

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace