foto

Jo Heim

  • nar. 8.1.1958 (61 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Der Vorname
2017 Forget About Nick
2016 Unfriend
Vítejte u Hartmannů
2015 Brandmal (TV film)
Unter Verdacht – Ein Richter (TV film)
2014 7 trpaslíků
Doktorspiele
Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Nacht über Berlin (TV film)
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2011 Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Solange du schliefst (TV film)
2009 Mužská srdce
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2008 Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
Kmotra (TV film)
2007 Úplný idiot
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
2004 7 trpaslíků
2003 Hledám impotentního muže
Ins Leben zurück (TV film)
Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
2001 100 Pro
Místo činu - A tam leží New York (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
DoppelPack
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Země hojnosti
1998 Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
Pas de deux
1997 Spiel um dein Leben (TV film)
Starkes Team - Auge um Auge, Ein (TV film)
1994 Bullchix (studentský film)
Dinner for Two
1990 Little Frank (studentský film)
1989 Todesvisionen - Geisterstunde

TV seriály

2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Dokumentární

2015 Naše poslední tango
1996 Schauplätze der Weltkulturen: Stonehenge und die Megalithkulturen (TV film)
Schauplätze der Weltkulturen: Ägypten und das Niltal (TV film)
1991 Kreator - Hallucinative Comas
1989 Dann werden Sie schon schießen

Herecká filmografie

Filmy

1984 Aufbruch der Blutcrew (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace