foto

Jo Heim

  • nar. 8.1.1958 (63 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Nightlife: Na tahu
2019 Deathcember
2018 A co třeba Adolf?
2017 Forget About Nick
2016 Unfriend
Vítejte u Hartmannů
2015 Brandmal (TV film)
2014 7 trpaslíků
Doktorspiele
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Nacht über Berlin (TV film)
2011 Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Solange du schliefst (TV film)
2009 Mužská srdce
2007 Úplný idiot
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
2004 7 trpaslíků
2003 Hledám impotentního muže
Ins Leben zurück (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
2001 100 Pro
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
DoppelPack
1999 Země hojnosti
1998 Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Pas de deux
1997 Spiel um dein Leben (TV film)
1994 Bullchix (studentský film)
Dinner for Two
1990 Little Frank (studentský film)
1989 Todesvisionen - Geisterstunde

TV seriály

2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
2009 Místo činu (TV seriál)
Nastane smutek a bolest (S40E31)
2008 Kmotra (TV seriál)
Die Patin - Teil 3 - Kein Weg zurück (E03)
Die Patin - Teil 2 - Kein Weg zurück (E02)
Die Patin - Teil 1 - Kein Weg zurück (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2003 V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
2001 Místo činu (TV seriál)
A tam leží New York (S32E29)
2000 Místo činu (TV seriál)
Von Bullen und Bären (S31E14)
1998 Správná dvojka (TV seriál)
Auge um Auge (E08)
Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Padlí andělé (S29E21)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Dokumentární

2015 Naše poslední tango
1996 Schauplätze der Weltkulturen: Stonehenge und die Megalithkulturen (TV film)
Schauplätze der Weltkulturen: Ägypten und das Niltal (TV film)
1991 Kreator - Hallucinative Comas
1989 Dann werden Sie schon schießen

Herecká filmografie

Filmy

1984 Aufbruch der Blutcrew (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky