foto

William Watterlot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 La Bonne Dame de Nancy (TV film)
Mrtvá v moři (TV film)
2015 La Mort d'Auguste (TV film)
La boule noire (TV film)
2013 Coût de chance (TV film)
Je vous présente ma femme (TV film)
Le goût du partage (TV film)
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
Malgré-Elles (TV film)
Mon frère Yves (TV film)
2011 Insoupçonnable (TV film)
Vie en miettes, La (TV film)
2010 Coup de chaleur (TV film)
Les Méchantes (TV film)
2008 Villa Marguerite (TV film)
2007 Coupable (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Les duettistes: Le môme (TV film)
2000 Antilles sur Seine
1998 (G)rève party
1997 Abus de méfiance
Le Déménagement
1996 Tuteur, Le (TV film)
1988 Jours de vagues
1985 Scout toujours...

TV seriály

2018 Balthazar (TV seriál)
Arrêt de mort (E02)
De chair et de sang (E01)
Les Innocents (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
De père en fils (S02E07)
další epizody (5)
Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
L'Emprise du mal - Partie 2 (S05E02)
L'Emprise du mal - Partie 1 (S05E01)
2015 Doc Martin (TV seriál)
Martin les doigts d'or (S04E05)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2005 Prune Becker (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky