foto

Manuela Scheidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Sag mir nichts (TV film)
2015 Herr Lenz reist in den Frühling
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2012 Ende der Schonzeit
Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
2010 Der Verlorene Vater (TV film)
Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)

TV seriály

2016 V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
Grauzone (E23)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
Ohne Vergebung (E20)
Das Blut der Erde (E19)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Die elegante Lösung (E17)
2010 V podezření (TV seriál)
Laufen und Schiessen (E15)
2009 V podezření (TV seriál)
Der schmale Grat (E13)
2008 V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
Brubeck (E11)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Hase und Igel (E09)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky