foto

Pete Sepenuk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mission: Impossible - Národ grázlů
2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
2012 Gabe the Cupid Dog
Mistle-Tones, The (TV film)
2009 Srbské jizvy
2006 Candy Stripers
2005 Lethal Eviction
Temné vody
2004 Big Time
2001 Žít ve strachu
1996 Zlomte vaz!
1994 Pornographer, The

TV seriály

2010 Hero Factory (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
2006 Prescriptions (TV seriál)
2005 Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál) - vyp.
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Men in Black: The Series (TV seriál)

Dokumentární

2012 Zvířecí advokáti (TV seriál)

TV pořady

2015 Muži, ženy, divočina (TV pořad)
2014 What Went Down (TV pořad) - vyp.
2005 Showbiz Show with David Spade, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Srbské jizvy
2008 Projekt Cat City
2007 Welcome to Paradise

TV seriály

2006 Prescriptions (TV seriál)

Dokumentární

2017 Welcome to the Beyond
2013 Chasing Beauty

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Prescriptions (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Welcome to the Beyond
2013 Chasing Beauty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace