foto

Vitaliano Brancati

  • nar. 24.7.1907
    Pachino, Sicílie, Itálie
  • zem. 25.9.1954 (47 let)
    Turín, Piemont, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Il bell'Antonio (TV film) - kniha
1973 Paolo il caldo - kniha
1967 Don Giovanni in Sicilia - kniha
1960 Krásný Antonio - kniha
1948 Těžká léta - kniha

TV seriály

1977 Don Giovanni in Sicilia (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace