foto

Christa Krings

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Odnikud
2016 Mein Sohn, der Klugscheißer
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2006 Nichts weiter als

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Gestern ist heute (E05)
2016 TRIO: Keplerdiamantene (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Luther Matrix

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace