foto

August Wittgenstein

  • nar. 22.1.1981 (37 let)
    Siegen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aus nächster Distanz
Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Maus
Veterinář vyšetřuje: Mrtvý v moři (TV film)
2016 Dating Alarm (TV film)
2014 Bis wir bluten (studentský film)
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Ein Starkes Team - Späte Rache (TV film)
Zeitraum
2013 Futurologický kongres
V srdci pouště
2012 Ludvík II. Bavorský
2009 Andělé a démoni

TV seriály

2018 Das Boot (TV seriál)
Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Vergiftet (E03)
Der Freundschaftsdienst (E02)
Ex & Hopp (E01)
Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2017 The Crown (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace