foto

Tommaso Ortino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Tommaso
2018 Bel Canto
2016 Známá neznámá
2015 The Wannabe
2014 Days and Nights
Pořád jsem to já
Vítejte v New Yorku
2013 Deep Powder
2012 Poslední školní autobus
2011 Krevní odpuštění
Un giorno questo dolore ti sarà utile
2010 Božská extáze
White Irish Drinkers
2009 Pan Dokonalý
Proti proudu
Toe to Toe
2008 Buick Riviera
2007 Otče náš
2006 December Ends
Forgiveness
2005 Searching for Bobby D
Život s míčem

TV seriály

2019 Zelený servis (TV seriál)
Cruise (S03E09)
Proxy (S03E08)
Dongle (S03E07)
další epizody (9)
2018 The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
Collisions (E06)
další epizody (8)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
další epizody (10)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace