foto

Jiří Hromada

  • nar. 14.6.1958 (59 let)
    Chomutov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kluci z hor
2012 FTM – Film Experiment (studentský film)
1988 Nanečisto (TV film)
Čekání na Patrika
1987 Copak je to za vojáka...
1986 XYZ (TV film)
Země úsměvů (TV film)
1984 Tabákový kapitán (TV film)
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1981 Dneska přišel nový kluk

Dokumentární

2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jiřího Hromady (S07E03)
Příběhy slavných (TV seriál)
Poslední romantik (S12E08)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Malý Velký muž (S11E10)
2007 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Martiny Navrátilové (S03E06)

TV pořady

2017 Ceny Thálie 2016 (TV pořad)
2016 Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Udílení cen Františka Filipovského 2016 (TV pořad)
2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
2014 Umění dabingu (TV pořad)
2013 Ceny Thálie 2012 (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Umění dabingu (TV pořad)
2008 Q (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2017 Ceny Thálie 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace